Marttatoiminta jää taas tauolle

Honkapirtti on kiinni 9.2.2021 saakka
 
 

Patelan Martat kokoontuvat taas!

Syyskauden avajaiseksi teemme sieniretken 31.8.2020

 

Marttatoiminta jää tauolle

Suomen viranomaiset ovat 12.3.2020 antaneet uudet ja aiempaa tiukemmat ohjeet epidemian leviämisen estämiseksi tai hidastamiseksi. Viranomaiset suosittelevat välttämään kaikkia kokoontumisia, matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomailla sekä kaikkea ryhmäharrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Marttaliitto tukee omilla menettelyillään viranomaisten toimintaa ja pyrkii ehkäisemään viruksen leviämistä.
 
Yhdistyksemme kokoukset on peruttu 31.5.2020 asti.
 
 

Kunniakirja

 
Maa- ja kotitalousnaiset on myöntänyt Patelan Martoille kunniakirjan osallistumisesta kampanjaan luonnon monimuotoisuuden, vieraskasvien hallinnan ja maisemanhoidon hyväksi.
 

 

Sukat äidille

 
Vuonna 2019 Marttaliitto ja Marthaförbundet täyttävät 120 vuotta. myös Kätilöliitto juhlii samana vuonna 100-vuotista taivaltaan. Yhteisen juhlavuoden kunniaksi toteutetaan yhteistyössä Sukat äidille -tempaus.
 
Järjestöt lahjoittavat ensimmäisen lapsensa synnyttäneelle ja adoption kautta äidiksi tulevalle villasukat. Villasukkien avulla osoitetaan ensisynnyttäjille, että liitot tukevat äitejä sekä kertovat välittävästä ja arvokkaasta työstään.
 
Patelan Martat osallistuvat tempaukseen kutomalla sukkia OYS:iin omista ja lahjoituksina saamistamme langoista.
 
Sukkia on kudottu jo 152 paria!