Honkapirtti pois käytöstä

 
Oulun Tilapalvelut on päättänyt ottaa Honkapirtin toistaiseksi pois käytöstä kiinteistön kunnon takia. Kaikki vuoro- ja tilavaraukset perutaan 4.9.2023 lähtien koko sysksyn ja ensi kevään osalta, eikä uusia varauksia oteta vastaan. Kellarikerros on jo otettu pois käytöstä. Kohteen jatkokäyttö selviää myöhemmin.
 
 
Olemme saaneet uudet kokoustilat seurakuntakoti Ankkurista os..Pateniemenranta 3, 90800 Oulu. Käynti sivuovesta. Joudumme muuttamaan kokoontumispäiviä seuraavasti: kässäkerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 13–16 ja Marttaillat vietetään torstaisin klo 18–20 seurakuntakoti Ankkurissa.
 
 
 

 

 

 
 
 

 

 

,

 
 
 
 

 

 

 

 

Kunniakirja

 
Maa- ja kotitalousnaiset on myöntänyt Patelan Martoille kunniakirjan osallistumisesta kampanjaan luonnon monimuotoisuuden, vieraskasvien hallinnan ja maisemanhoidon hyväksi.
 

 

Sukat äidille

 
Vuonna 2019 Marttaliitto ja Marthaförbundet täyttävät 120 vuotta. myös Kätilöliitto juhlii samana vuonna 100-vuotista taivaltaan. Yhteisen juhlavuoden kunniaksi toteutetaan yhteistyössä Sukat äidille -tempaus.
 
Järjestöt lahjoittavat ensimmäisen lapsensa synnyttäneelle ja adoption kautta äidiksi tulevalle villasukat. Villasukkien avulla osoitetaan ensisynnyttäjille, että liitot tukevat äitejä sekä kertovat välittävästä ja arvokkaasta työstään.
 
Patelan Martat osallistuvat tempaukseen kutomalla sukkia OYS:iin omista ja lahjoituksina saamistamme langoista.
 
Sukkia on kudottu jo 152 paria!